文献
J-GLOBAL ID:200902012569599415
整理番号:87A0036813
実験室培地における腸病原性大腸菌およびサルモネラ属の増殖に及ぼすpH,水分活性,亜硝酸ナトリウム,保存温度の影響
The effect of pH, water activity, sodium nitrite and storage temperature on the growth of enteropathogenic Escherichia coli and salmonellae in a laboratory medium.
著者 (2件):
GIBSON A M
(Agriculture and Food Research Council, Bristol, GBR)
,
ROBERTS T A
(Agriculture and Food Research Council, Bristol, GBR)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
3
号:
4
ページ:
183-194
発行年:
1986年08月
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)