文献
J-GLOBAL ID:200902013686067650
整理番号:88A0392065
同位体分別の自然的要素とワインの特性の確認
Natural factors of isotope fractionation and the characterization of wines.
著者 (6件):
MARTIN G J
(Lab. Chimie Organique Physique, CNRS, Nantes, FRA)
,
GUILLOU C
(Lab. Chimie Organique Physique, CNRS, Nantes, FRA)
,
MARTIN M L
(Lab. Chimie Organique Physique, CNRS, Nantes, FRA)
,
CABANIS M-T
(Univ. Montpellier I, FRA)
,
TEP Y
(Univ. Montpellier I, FRA)
,
AERNY J
(Station F<span style=text-decoration:overline>e ́</span>d<span style=text-decoration:overline>e ́</span>rale de Recherches Agronomiques de Changins, Nyon, CHE)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
36
号:
2
ページ:
316-322
発行年:
1988年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)