文献
J-GLOBAL ID:200902014655476248
整理番号:91A0839817
コイ(Cyprinus carpio L.)の温度順化時における可溶性およびミトコンドリアりんご酸デヒドロゲナーゼのアイソザイムの変化
Changes in isozymes of soluble and mitochondrial malate dehydrogenase of carp (Cyprinus carpio L.) during thermal acclimation.
著者 (2件):
KUROKAWA T
(National Research Inst. Fisheries Science, Tokyo, JPN)
,
NAKANO H
(National Research Inst. Fisheries Science, Tokyo, JPN)
資料名:
Comparative Biochemistry and Physiology. B. Biochemistry and Molecular Biology
(Comparative Biochemistry and Physiology. B. Biochemistry and Molecular Biology)
巻:
99
号:
4
ページ:
911-915
発行年:
1991年
JST資料番号:
A0956B
ISSN:
1096-4959
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)