文献
J-GLOBAL ID:200902015294057683
整理番号:88A0059449
フレーバ性ペプチド I ロイシン含有ペプチドの苦味
Studies on flavored peptides. Part I. Bitterness of leucine-containing peptides.
著者 (6件):
ISHIBASHI N
(Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
ARITA Y
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
KANEHISA H
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
KOUGE K
(Sanshin Chemical Industrial Co., Ltd., Yamaguchi, JPN)
,
OKAI H
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
FUKUI S
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
51
号:
9
ページ:
2389-2394
発行年:
1987年09月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)