文献
J-GLOBAL ID:200902017497403776
整理番号:91A0690573
蛋白またはその類似化合物の希薄水溶液中における体積的性質 2 アミノ酸の15-70°Cにおける部分断熱圧縮率
Volumetric Properties of Proteins and Their Analogues in Diluted Water Solutions. 2. Partial Adiabatic Compressibilities of Amino Acids at 15-70°C.
著者 (1件):
KHARAKOZ D P
(Inst. Biological Physics, Academy of Sciences of the USSR, Moscow Region, SUN)
資料名:
Journal of Physical Chemistry
(Journal of Physical Chemistry)
巻:
95
号:
14
ページ:
5634-5642
発行年:
1991年07月11日
JST資料番号:
C0334A
ISSN:
0022-3654
CODEN:
JPCHAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)