文献
J-GLOBAL ID:200902022646328522
整理番号:85A0149201
パン酵母による4-アジド-および4-ブロモ-3-オキソ酪酸アルキルの還元の立体過程 (R)-および(S)-カルニチンの合成
On the steric course of baker’s yeast mediated reduction of alkyl 4-azido- and 4-bromo-3-oxobutyrate. Synthesis of (R)- and (S)-carnitin.
著者 (4件):
FUGANTI C
(Politecnico Milano, Italy)
,
GRASSELLI P
(Politecnico Milano, Italy)
,
CASATI P
(ENI, Italy)
,
CARMENO M
(ENI, Italy)
資料名:
Tetrahedron Letters
(Tetrahedron Letters)
巻:
26
号:
1
ページ:
101-104
発行年:
1985年
JST資料番号:
E0366A
ISSN:
0040-4039
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)