文献
J-GLOBAL ID:200902023180193229
整理番号:88A0202500
炭水化物化学における保護用アリル基 XXI (±)-1,2:5,6-及び(±)-1,2:3,4-ジ-O-イソプロピリデン-myo-イノシトール (±)-3,4-ジ-O-アセチル-1,2,5,6-テトラ-O-ベンジル-myo-イノシトールの加熱時及び冷却時における異常挙動 “熱跳躍性固体”
The allyl group for protection in carbohydrate chemistry. Part 21. (±)-1,2:5,6- And (±)-1,2:3,4-di-O-isopropylidene-myo-inositol. The unusual behaviour of crystals of (±)-3,4-di-O-acetyl-1,2,5,6-tetra-O-benzyl-myo-inositol on heating and cooling: A “thermosalient solid”.
著者 (4件):
GIGG J
(National Inst. Medical Research, London, GBR)
,
GIGG R
(National Inst. Medical Research, London, GBR)
,
PAYNE S
(National Inst. Medical Research, London, GBR)
,
CONANT R
(National Inst. Medical Research, London, GBR)
資料名:
Journal of the Chemical Society. Perkin Transactions. 1
(Journal of the Chemical Society. Perkin Transactions. 1)
号:
11
ページ:
2411-2414
発行年:
1987年11月
JST資料番号:
A0499B
ISSN:
1472-7781
CODEN:
JCPRB4
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)