文献
J-GLOBAL ID:200902026277172560
整理番号:87A0528972
収穫後高温下キュアリング処理による個々の密封レモン,ポメロ,その他のカンキツ類果実の腐敗低下
Postharvest curing at high temperatures reduces decay of individually sealed lemons, pomelos, and other citrus fruit.
著者 (3件):
BEN-YEHOSHUA S
(Agricultural Research Organization, Bet Dagan, ISR)
,
BARAK E
(Agricultural Research Organization, Bet Dagan, ISR)
,
SHAPIRO B
(Agricultural Research Organization, Bet Dagan, ISR)
資料名:
Journal of the American Society for Horticultural Science
(Journal of the American Society for Horticultural Science)
巻:
112
号:
4
ページ:
658-663
発行年:
1987年07月
JST資料番号:
A0213A
ISSN:
0003-1062
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)