文献
J-GLOBAL ID:200902027936285314
整理番号:90A0318609
高コレステロール・胆汁酸食摂取ラットにおける脱塩みその血清コレステロール低下作用
Hypocholesterolemic activity of desalted miso in rats fed an atherogenic diet.
著者 (4件):
HORII M
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
IDE T
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
KAWASHIMA K
(Japan Tobacco Inc., Kanagawa, JPN)
,
YAMAMOTO T
(Aomori Field Crops and Horticultural Experiment Station, Aomori, JPN)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
37
号:
2
ページ:
148-153
発行年:
1990年02月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)