文献
J-GLOBAL ID:200902029750280544
整理番号:92A0280779
日本式発酵醤油の芳香成分によるベンゾ[a]ピレン誘発マウス前胃発癌の阻害
Inhibition of Benzo[a]pyrene-induced Mouse Forestomach Neoplasia by a Principal Flavor Component of Japanese-style Fermented Soy Sauce.
著者 (7件):
NAGAHARA A
(Univ. Wisconsin-Madison, Wisconsin)
,
BENJAMIN H
(Univ. Wisconsin-Madison, Wisconsin)
,
STORKSON J
(Univ. Wisconsin-Madison, Wisconsin)
,
KREWSON J
(Univ. Wisconsin-Madison, Wisconsin)
,
SHENG K
(Univ. Wisconsin-Madison, Wisconsin)
,
LIU W
(Univ. Wisconsin-Madison, Wisconsin)
,
PARIZA M W
(Univ. Wisconsin-Madison, Wisconsin)
資料名:
Cancer Research
(Cancer Research)
巻:
52
号:
7
ページ:
1754-1756
発行年:
1992年04月01日
JST資料番号:
D0045B
ISSN:
0008-5472
CODEN:
CNREA8
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)