文献
J-GLOBAL ID:200902031397082193
整理番号:82A0478779
遊離,エステル化,および不溶性結合したフェノール酸 III 穀類およびジャガイモ粉末中のフェノール酸の組成
Free, esterified, and insoluble-bound phenolic acids. 3. Composition of phenolic acids in cereal and potato flours.
著者 (3件):
SOSULSKI F
(Univ. Saskatchewan, Canada)
,
KRYGIER K
(Univ. Saskatchewan, Canada)
,
HOGGE L
(National Research Council of Canada)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
30
号:
2
ページ:
337-340
発行年:
1982年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)