文献
J-GLOBAL ID:200902031570893011
整理番号:89A0367956
ガンマ線照射による香辛料の微生物学的品質の改良
The use of gamma irradiation for improving microbiological qualities of spices.
著者 (5件):
SINGH L
(Defence Food Research Lab., Mysore, IND)
,
MOHAN M S
(Defence Food Research Lab., Mysore, IND)
,
DESAI S R P
(Bhabha Atomic Research Centre, Bombay, IND)
,
SANKARAN R
(Defence Food Research Lab., Mysore, IND)
,
SHARMA T R
(Defence Food Research Lab., Mysore, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
25
号:
6
ページ:
357-360
発行年:
1988年11月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)