文献
J-GLOBAL ID:200902032470746158
整理番号:90A0191623
アミノペプチダーゼTによる乳カゼインの酵素的加水分解物の苦味ペプチド類の脱苦味機作
Debittering mechanism in bitter peptides of enzymatic hydrolysates from milk casein by aminopeptidase T.
著者 (4件):
MINAGAWA E
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
KAMINOGAWA S
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
TSUKASAKI F
(Yotsuba Milk Products Co. Ltd., Hokkaido, JPN)
,
YAMAUCHI K
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
54
号:
5
ページ:
1225-1229
発行年:
1989年09月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)