文献
J-GLOBAL ID:200902036588502119
整理番号:91A0492337
小麦粉蛋白質の研究でのサイズ排除高速液体クロマトグラフィーの使用 改良クロマトグラフ法
Use of size-exclusion high-performance liquid chromatography in the study of wheat flour proteins: An improved chromatographic procedure.
著者 (3件):
BATEY I L
(CSIRO Division of Plant Industry, N.S.W., AUS)
,
GUPTA R B
(CSIRO Division of Plant Industry, N.S.W., AUS)
,
MACRITCHIE F
(CSIRO Division of Plant Industry, N.S.W., AUS)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
68
号:
2
ページ:
207-209
発行年:
1991年03月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)