文献
J-GLOBAL ID:200902038438719970
整理番号:96A0954006
色々な澱粉種を摂取している非糖尿病やストレプトゾトシン誘起糖尿病ラットの食後のグルコース濃度に及ぼすアカルボースやミグリトール(BAY-M-1099)の影響
The Effect of Acarbose and Miglitol (BAY-M-1099) on Postprandial Glucose Levels Following Ingestion of Various Sources of Starch by Nondiabetic and Streptozotocin-Induced Diabetic Rats.
著者 (1件):
MADAR Z
(Fac. Agriculture, Rehovot, ISR)
資料名:
Journal of Nutrition
(Journal of Nutrition)
巻:
119
号:
12
ページ:
2023-2029
発行年:
1989年12月
JST資料番号:
E0050A
ISSN:
0022-3166
CODEN:
JONUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)