文献
J-GLOBAL ID:200902043628155766
整理番号:88A0031376
新鮮トマトの芳香性揮発分 定量的研究
Fresh tomato aroma volatiles: A quantitative study.
著者 (3件):
BUTTERY R G
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, CA, USA)
,
TERANISHI R
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, CA, USA)
,
LING L C
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, CA, USA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
35
号:
4
ページ:
540-544
発行年:
1987年07月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)