文献
J-GLOBAL ID:200902044202653030
整理番号:84A0480430
精白米の炊飯性および米飯のテクスチャに対する細胞壁分解酵素の影響
Effect of cell wall degrading enzymes on the cooking properties of milled rice and the texture of cooked rice.
著者 (2件):
SHIBUYA N
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba-gun)
,
IWASAKI T
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba-gun)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
31
号:
10
ページ:
656-660
発行年:
1984年10月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)