文献
J-GLOBAL ID:200902044260927700
整理番号:86A0352176
フライドポテトの着色における還元糖とアミノ酸の影響
Influence of reducing sugars and amino acids in the color development of fried potatoes.
著者 (2件):
MARQUEZ G
(Centro de Investigaci<span style=text-decoration:overline>o ́</span>n y Desarrollo en Criotecnolog<span style=text-decoration:overline>i ́</span>a de Alimentos, Buenos Aires)
,
ANON M C
(Centro de Investigaci<span style=text-decoration:overline>o ́</span>n y Desarrollo en Criotecnolog<span style=text-decoration:overline>i ́</span>a de Alimentos, Buenos Aires)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
51
号:
1
ページ:
157-160
発行年:
1986年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)