文献
J-GLOBAL ID:200902044321314472
整理番号:91A0204039
澱粉分解におけるオオムギ種子のα-アミラーゼ,β-アミラーゼ,脱分枝酵素,およびα-グルコシダーゼの重要性の量的評価
A quantitative assessment of the importance of barley seed α-amylase, β-amylase, debranching enzyme, and α-glucosidase in starch degradation.
著者 (2件):
SUN Z
(Univ. Wisconsin, Wisconsin)
,
HENSON C A
(Univ. Wisconsin, Wisconsin)
資料名:
Archives of Biochemistry and Biophysics
(Archives of Biochemistry and Biophysics)
巻:
284
号:
2
ページ:
298-305
発行年:
1991年02月01日
JST資料番号:
B0023A
ISSN:
0003-9861
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)