文献
J-GLOBAL ID:200902046542865689
整理番号:87A0203846
トウガラシ果実の辛味成分の形成と代謝 XVIII 副腎からのカテコールアミン放出を介したラットでのカプサイシンのエネルギー代謝促進作用
Formation and metabolism of the pungent principle of Capsicum fruits. Part XVIII Enhancement by capsaicin of energy metabolism in rats through secretion of catecholamine from adrenal medulla.
著者 (3件):
WATANABE T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KAWADA T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
IWAI K
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
51
号:
1
ページ:
75-79
発行年:
1987年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)