文献
J-GLOBAL ID:200902054391950746
整理番号:88A0608797
液体クロマトグラフィーによるいくつかのカボチャ中のカロチノイド類とカロチノール脂肪酸エステル類の分離と同定 I HPLCによるカロチノイドと関係したエステル類の定量
Separation and identification of carotenoids and carotenol fatty acid esters in some squash products by liquid chromatography. 1. Quantification of carotenoids and related esters by HPLC.
著者 (2件):
KHACHIK F
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, MD, USA)
,
BEECHER G R
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, MD, USA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
36
号:
5
ページ:
929-937
発行年:
1988年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)