文献
J-GLOBAL ID:200902058499158084
整理番号:89A0509125
重合物量及び極性物質量による家庭調理を模した加熱大豆油の劣化度の評価
Measurement of polymer and polar material content for assessment of the deterioration of soybean oil due to heat cooking.
著者 (3件):
HARA K
(Miyagi Univ., Education, Sendai-shi, JPN)
,
CHO S-Y
(Tohoku Univ., Sendai-shi, JPN)
,
FUJIMOTO K
(Tohoku Univ., Sendai-shi, JPN)
資料名:
油化学
(Journal of the Japan Oil Chemists' Society)
巻:
38
号:
6
ページ:
463-470
発行年:
1989年06月
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
0513-398X
CODEN:
YKGKAM
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)