文献
J-GLOBAL ID:200902060326008456
整理番号:88A0330762
野沢菜漬および広島菜漬の揮発成分
Volatile constituents of pickled cruciferous vegetables, Brassica campestris var. rapa and B. campestris var. pekinensis (Nozawana-zuke and Hiroshimana-zuke).
著者 (3件):
UDA Y
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi, JPN)
,
SUZUKI K
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi, JPN)
,
MAEDA Y
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi, JPN)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
35
号:
5
ページ:
352-359
発行年:
1988年05月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)