文献
J-GLOBAL ID:200902065253914382
整理番号:90A0679697
ローヤルゼリー中の強い抗菌蛋白質 ロヤリシンの精製と一次構造の決定
A potent antibacterial protein in royal jelly. Purification and determination of the primary structure of royalisin.
著者 (6件):
FUJIWARA S
(Morinaga Milk Industry Co. Ltd., Kanagawa, JPN)
,
IMAI J
(Morinaga Milk Industry Co. Ltd., Kanagawa, JPN)
,
FUJIWARA M
(Morinaga Milk Industry Co. Ltd., Kanagawa, JPN)
,
YAESHIMA T
(Morinaga Milk Industry Co. Ltd., Kanagawa, JPN)
,
KAWASHIMA T
(Morinaga Milk Industry Co. Ltd., Kanagawa, JPN)
,
KOBAYASHI K
(Morinaga Milk Industry Co. Ltd., Kanagawa, JPN)
資料名:
Journal of Biological Chemistry
(Journal of Biological Chemistry)
巻:
265
号:
19
ページ:
11333-11337
発行年:
1990年07月05日
JST資料番号:
E0038A
ISSN:
0021-9258
CODEN:
JBCHA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)