文献
J-GLOBAL ID:200902073210636527
整理番号:88A0255911
納豆スターターの生産
Production of natto starter.
著者 (4件):
SULISTYO J
(Indonesian Inst. Sciences, Bogor, IDN)
,
TAYA N
(Takano Foods Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
FUNANE K
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
KIUCHI K
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
35
号:
4
ページ:
278-283
発行年:
1988年04月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)