文献
J-GLOBAL ID:200902078836692218
整理番号:86A0503672
ラットの栄養素利用に及ぼすコムギふすまと,オオムギ外皮の影響の比較 II 亜鉛,カルシウムおよびりん
Comparative effects of wheat bran and barley husk on nutrient utilization in rats. 2. Zinc, calcium and phosphorus.
著者 (2件):
DONANGELO C M
(National Inst. Animal Science, Denmark)
,
EGGUM B O
(National Inst. Animal Science, Denmark)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
56
号:
1
ページ:
269-280
発行年:
1986年07月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)