文献
J-GLOBAL ID:200902079548655401
整理番号:91A0070461
接触脱水による畜肉およびマグロ肉の肉色変化の比較
Comparative study on the color of animal and tuna muscle after using a contact-dehydrating sheet.
著者 (5件):
ARAKAWA N
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
CHU Y-J
(National Kaohsiung Inst. Marine Technology, TWN)
,
OTSUKA M
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KOTOKU I
(Showa Denko Co. Ltd., Tokyo, JPN)
,
TAKUNO M
(Showa Denko Co. Ltd., Kanagawa, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
41
号:
10
ページ:
947-950
発行年:
1990年10月
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)