文献
J-GLOBAL ID:200902080942909182
整理番号:89A0107754
食品と加工食品の不溶性,可溶性および全食物繊維の定量 試験所間試験
Determination of insoluble, soluble, and total dietary fiber in foods and food products: Interlaboratory study.
著者 (5件):
PROSKY L
(Food and Drug Administration, Washington, D.C., USA)
,
ASP N-G
(Univ. Lund, Lund, SWE)
,
SCHWEIZER T F
(Nestec Ltd., Lausanne, CHE)
,
DEVRIES J W
(General Mills, MN, USA)
,
FURDA I
(General Mills, MN, USA)
資料名:
Journal. Association of Official Analytical Chemists
(Journal. Association of Official Analytical Chemists)
巻:
71
号:
5
ページ:
1017-1023
発行年:
1988年09月
JST資料番号:
C0268A
ISSN:
0004-5756
CODEN:
JANCA2
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)