文献
J-GLOBAL ID:200902081379986783
整理番号:81A0127650
大豆かすウレアーゼ指標,トリプシン阻害剤含量およびブロイラ成長に対する水分含量と加熱時間の影響
Effect of moisture content and cooking time on soybean meal urease index,trypsin inhibitor content,and broiler growth.
著者 (2件):
McNAUGHTON J L
(Science and Education Administration,US Dep. Agriculture, Mississippi)
,
REECE F N
(Science and Education Administration,US Dep. Agriculture, Mississippi)
資料名:
Poultry Science
(Poultry Science)
巻:
59
号:
10
ページ:
2300-2306
発行年:
1980年10月
JST資料番号:
B0579A
ISSN:
0032-5791
CODEN:
POSCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)