文献
J-GLOBAL ID:200902083001022363
整理番号:90A0487607
小麦粉蛋白質の研究で超音波処理及びサイズ排除高速液体クロマトグラフィーの利用 I 還元剤がない状態での全蛋白質の溶解
Use of sonication and size-exclusion high-performance liquid chromatography in the study of wheat flour proteins. I. Dissolution of total proteins in the absence of reducing agents.
著者 (4件):
SINGH N K
(C.S.I.R.O., North Ryde, AUS)
,
DONOVAN G R
(C.S.I.R.O., North Ryde, AUS)
,
BATEY I L
(C.S.I.R.O., North Ryde, AUS)
,
MACRITCHIE F
(C.S.I.R.O., North Ryde, AUS)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
67
号:
2
ページ:
150-161
発行年:
1990年03月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)