文献
J-GLOBAL ID:200902087169586497
整理番号:92A0210784
冷凍生地による製パンの研究 I 卵黄とシュガーエステルの効果
Studies on Frozen Dough Baking. I. Effects of Egg Yolk and Sugar Ester.
著者 (3件):
HOSOMI K
(Kobe Women’s Univ., Kobe, JPN)
,
NISHIO K
(Kobe Women’s Univ., Kobe, JPN)
,
MATSUMOTO H
(Kobe Women’s Univ., Kobe, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
69
号:
1
ページ:
89-92
発行年:
1992年01月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)