文献
J-GLOBAL ID:200902088811632941
整理番号:92A0713893
紅藻類の硫酸化多糖類およびキサンタンゴムとの相互作用によるアロエのゲルの安定化
Stabilization of Aloe Vera Gel by Interaction with Sulfated Polysaccharides from Red Microalgae and with Xanthan Gum.
著者 (3件):
YARON A
(Ben-Gurion Univ. the Negev, Beer-Sheva, ISR)
,
COHEN E
(Ben-Gurion Univ. the Negev, Beer-Sheva, ISR)
,
ARAD S
(Ben-Gurion Univ. the Negev, Beer-Sheva, ISR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
40
号:
8
ページ:
1316-1320
発行年:
1992年08月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)