文献
J-GLOBAL ID:200902089552340330
整理番号:90A0248913
発芽させたオオムギの野生原種におけるα-アミラーゼ,β-アミラーゼ,β-グルカナーゼ,プルラナーゼ,プロテイナーゼおよびキチナーゼの活性の変動
Variation of α-amylase, β-amylase, β-glucanase, pullulanase, proteinase and chitinase activity in germinated samples of the wild progenitor of barley.
著者 (2件):
AHOKAS H
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
NASKALI L
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
96
号:
1
ページ:
27-31
発行年:
1990年01月
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)