文献
J-GLOBAL ID:200902092909602770
整理番号:88A0391998
Aspergillus nigerより精製したエンド-アラビナナーゼおよびアラビノフラノシダーゼによるアラビナンの分解
The degradation of arabinans by endo-arabinanase and arabinofuranosidases purified from Aspergillus niger.
著者 (5件):
VORAGEN A G J
(Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
ROMBOUTS F M
(Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
SEARLE-VAN LEEUWEN M F
(Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
SCHOLS H A
(Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
PILNIK W
(Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
1
号:
5/6
ページ:
423-437
発行年:
1987年12月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)