文献
J-GLOBAL ID:200902093606361327
整理番号:91A0906767
高温での水中におけるケトースとアルドースの反応の速度論的研究 3 D-キシロースからの2-フルアルデヒドの生成機構
Kinetic studies of the Reactions of Ketoses and Aldoses in Water at High Temperature. Part 3. Mechanism of formation of 2-furaldehyde from D-xylose.
著者 (4件):
ANTAL M J JR
(Univ. Hawaii at Manoa, Hawaii, USA)
,
LEESOMBOON T
(Univ. Hawaii at Manoa, Hawaii, USA)
,
MOK W S
(Univ. Hawaii at Manoa, Hawaii, USA)
,
RICHARDS G N
(Univ. Montana, Montana, USA)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
217
ページ:
71-85
発行年:
1991年09月18日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)