文献
J-GLOBAL ID:200902100076277415
整理番号:94A0255533
電熱原子吸光分析を用いて測定したマイクロ波溶解後の水産食品中のカドミウム汚染レベル
Cadmium Contamination Levels in Seafood Determined by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry after Microwave Dissolution.
著者 (5件):
CABRERA C
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
LORENZO M L
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
GALLEGO C
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
LOPEZ M C
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
LILLO E
(Junta de Andalucia, Atarfe, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
42
号:
1
ページ:
126-128
発行年:
1994年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)