文献
J-GLOBAL ID:200902100218309506
整理番号:93A0794411
ダイコンの煮熟軟化とペクチン組成の変化に及ぼす各種塩化物の影響
Effects of Various Chlorides on the Softening of Cooked Japanese Radish Roots and on the Pectic Composition after Cooking.
著者 (5件):
FUCHIGAMI M
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
SASAKI A
(Chugoku Junior Coll., Okayama, JPN)
,
SANMOTO A
(Sanyugakuen Junior Coll., Okayama, JPN)
,
TAMURA S
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
OKUDA H
(Hiroshima Jogakuin Coll., Hiroshima, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
44
号:
8
ページ:
643-648
発行年:
1993年08月
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)