文献
J-GLOBAL ID:200902100229645893
整理番号:98A0732389
ブドウ糖との反応によりアミノ酸またはペプチドから生じた産物の抗酸化特性
Antioxidative properties of products from amino acids or peptides in the reaction with glucose.
著者 (4件):
CHUYEN N V
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
IJICHI K
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
UMETSU H
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
MOTEKI K
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Advances in Experimental Medicine and Biology
(Advances in Experimental Medicine and Biology)
巻:
434
ページ:
201-212
発行年:
1998年
JST資料番号:
D0835A
ISSN:
0065-2598
CODEN:
AEMBA
資料種別:
会議録 (C)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)