文献
J-GLOBAL ID:200902100232934626
整理番号:94A0468256
かんきつ類繊維の血糖降下特性に及ぼす押出調理の影響 in vitroの実験
Effect of Extrusion-Cooking on the Hypoglycaemic Properties of Citrus Fibre: An In-Vitro Study.
著者 (4件):
GOURGUE C
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
,
CHAMP M
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
,
GUILLON F
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
,
DELORT-LAVAL J
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
64
号:
4
ページ:
493-499
発行年:
1994年04月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)