文献
J-GLOBAL ID:200902101511568113
整理番号:96A0430856
3種類の牛筋肉の変敗の官能評価と色調安定に及ぼす給餌ビタミンE効果
Dietary Vitamin E Effect on Color Stability and Sensory Assessment of Spoilage in Three Beef Muscles.
著者 (6件):
CHAN W K M
(Univ. Connecticut, CT, USA)
,
HAKKARAINEN K
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
FAUSTMAN C
(Univ. Connecticut, CT, USA)
,
SCHAEFER D M
(Univ. Wisconsin, WI, USA)
,
SCHELLER K K
(Univ. Wisconsin, WI, USA)
,
LIU Q
(Univ. Wisconsin, WI, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
42
号:
4
ページ:
387-399
発行年:
1996年04月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)