文献
J-GLOBAL ID:200902102447809973
整理番号:96A0469971
各種の技術及び品種による香辛料のトウガラシ(パプリカ)の抗酸化ビタミン含量
Antioxidant vitamin content of spice red pepper (paprika) as affected by technological and varietal factors.
著者 (5件):
DAOOD H G
(Central Food Res. Inst., Budapest, HUN)
,
VINKLER M
(Univ. Horticulture and Food Ind., Budapest, HUN)
,
MARKUS F
(Paprika Dev., Kalocsa, HUN)
,
HEBSHI E A
(Central Food Res. Inst., Budapest, HUN)
,
BIACS P A
(Central Food Res. Inst., Budapest, HUN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
55
号:
4
ページ:
365-372
発行年:
1996年04月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)