文献
J-GLOBAL ID:200902105514136937
整理番号:02A0799755
唾液成分によるクエルセチンの酸化 2 唾液か粒球による活性酸素代謝に対するクエルセチンの影響
Oxydation of Quercetin by Salivary Components II. Effects of Quercetin on Reactive Oxygen Metabolism by Salivary Polymorphonuclear Leukocytes.
著者 (4件):
HIROTA S
(Kyushu Women’s Univ., Kitakyushu, JPN)
,
TAKAHAMA U
(Kyushu Dental Univ., Kitakyushu, JPN)
,
ANSAI T
(Kyushu Dental Univ., Kitakyushu, JPN)
,
YOSHITAMA K
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
3
ページ:
276-280
発行年:
2002年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)