文献
J-GLOBAL ID:200902107055035513
整理番号:01A0535512
木材と食品の全エラグ酸と没食子酸濃度定量のためのメタノリシスの使用
Use of Methanolysis for the Determination of Total Ellagic and Gallic Acid Contents of Wood and Food Products.
著者 (3件):
LEI Z
(Virginia Polytechnic Inst. and State Univ., Virginia)
,
JERVIS J
(Virginia Polytechnic Inst. and State Univ., Virginia)
,
HELM R F
(Virginia Polytechnic Inst. and State Univ., Virginia)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
3
ページ:
1165-1168
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)