文献
J-GLOBAL ID:200902107176839881
整理番号:97A0557942
緑茶,ウーロン茶および紅茶とルイボス茶(Aspalathus linearis)の酸化防止活性の比較
Comparison of the antioxidant activity of rooibos tea(Aspalathus linearis) with green, oolong and black tea.
著者 (3件):
VON GADOW A
(Univ. Stellenbosch, Stellenbosch, ZAF)
,
JOUBERT E
(ARC-INFRUITEC, Stellenbosch, ZAF)
,
HANSMANN C F
(ARC-INFRUITEC, Stellenbosch, ZAF)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
60
号:
1
ページ:
73-77
発行年:
1997年09月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)