文献
J-GLOBAL ID:200902107292407980
整理番号:98A0241155
Bacillus amyloliquefaciens由来の熱安定なキシラナーゼの精製と特性化
Purification and characterization of a thermostable xylanase from Bacillus amyloliquefaciens.
著者 (5件):
BRECCIA J D
(Univ. Nacional de Tucuman, Tucuman, ARG)
,
SINERIZ F
(Univ. Nacional de Tucuman, Tucuman, ARG)
,
BAIGORI M D
(Univ. Nacional de Tucuman, Tucuman, ARG)
,
CASTRO G R
(Univ. Nacional de Tucuman, Tucuman, ARG)
,
HATTI-KAUL R
(Lund Univ., Lund, SWE)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
22
号:
1
ページ:
42-49
発行年:
1998年01月
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)