文献
J-GLOBAL ID:200902107902718380
整理番号:99A0131934
カテキンとプロアントシアニジンの抗酸化特性:重合、ガロイル化、グリコシル化の影響
Antioxidant Properties of Catechins and Proanthocyanidins: Effect of Polymerisation, Galloylation and Glycosylation.
著者 (5件):
PLUMB G W
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
DE PASCUAL-TERESA S
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
SANTOS-BUELGA C
(Univ. Salamanca, Salamanca, ESP)
,
CHEYNIER V
(INRA, Montpellier, FRA)
,
WILLIAMSON G
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
資料名:
Free Radical Research
(Free Radical Research)
巻:
29
号:
4
ページ:
351-358
発行年:
1998年10月
JST資料番号:
E0453B
ISSN:
1071-5762
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)