文献
J-GLOBAL ID:200902107971399040
整理番号:93A0904492
大根辛味成分,4-メチルチオ-3-ブテニルイソチオシアネートの安定性および抗菌性
Stability and Antimicrobial Property of 4-Methylthio-3-butenyl Isothiocyanate, the Pungent Principle in Radish.
著者 (5件):
UDA Y
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
,
MATSUOKA H
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
,
KUMAGAMI H
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
,
SHIMA H
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
,
MAEDA Y
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
40
号:
10
ページ:
743-746
発行年:
1993年10月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)