文献
J-GLOBAL ID:200902109196001615
整理番号:99A0369132
HPLC/MS分析を用いたココア(Theobroma cacao)及びチョコレートにおけるプロシアニジンの同定
Identification of Procyanidins in Cocoa(Theobroma cacao) and Chocolate Using High-Performance Liquid Chromatography/Mass Spectrometry.
著者 (5件):
HAMMERSTONE J F
(Analytical and Applied Sciences Group, New Jersey)
,
LAZARUS S A
(Analytical and Applied Sciences Group, New Jersey)
,
MITCHELL A E
(Univ. California-Davis, California)
,
RUCKER R
(Univ. California-Davis, California)
,
SCHMITZ H H
(Analytical and Applied Sciences Group, New Jersey)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
2
ページ:
490-496
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)