文献
J-GLOBAL ID:200902110254715478
整理番号:00A0089671
1つの装置による炊飯コメ粒の複数の物理特性の測定
Multiple Measurements of Physical Properties of Individual Cooked Rice Grains with a Single Apparatus.
著者 (3件):
OKADOME H
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries of Japan, Ibaraki, JPN)
,
TOYOSHIMA H
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries of Japan, Ibaraki, JPN)
,
OHTSUBO K
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries of Japan, Ibaraki, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
76
号:
6
ページ:
855-860
発行年:
1999年11月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)