文献
J-GLOBAL ID:200902110319415574
整理番号:02A0425316
新鮮な豚ロインチョップ肉の旨味,色及び物理的特性に及ぼすブタの遺伝的性質の影響
The effect of pig genetics on palatability, color and physical characteristics of fresh pork loin chops.
著者 (6件):
BREWER M S
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
JENSEN J
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
SOSNICKI A A
(PIC, KY, USA)
,
FIELDS B
(PIC, KY, USA)
,
WILSON E
(PIC, KY, USA)
,
MCKEITH F K
(Univ. Illinois, IL, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
61
号:
3
ページ:
249-256
発行年:
2002年07月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)